Gastenboek

Enkele citaten uit het gastenboek …

Super Paradijsje
Voor kleine jongens,
en kleine meisjes.
Maar ook vervulde wensen
voor grote mensen.

 

Beste Karel en Katrien

‘return to paradise’ Vorig jaar logeerden we in huisje 2, nu zaten we in huisje 3 Wederom isHet zeer goed bevallen. Dit keer hebben we nog wat aanhang meegenomen in de vorm van zusje, zwager en nichtje Elisa. Opa en oma waren ook weer van de partij. Wij gaan terug naar Maasmechelen en Sittard met dromen van trampolines, traktoren, gokarts, wind, beestjes voeren, schelpjes zoeken.

Hopelijk tot gauw en hartelijk dank voor alle goede zorgen en een fijne tijd.

 

Karel en Katrien

Reeds voor de 2de keer waren we hier hier op Hof Ter Lo. Dit was terug een enorm plezierig weekend. De zon was van de partij, eten, drank, veel speelgoed voor de kindjes…meer moet dat niet zijn.
Bedankt

 

Beste Karel en Katrien,

We waren hier met 13 in een dozijn
Het was hier superfijn.
De kids -tussen 13 en 20- hebben zeer genoten van de gocarts en de dieren. Prachtige rustgevende streek en vriendelijk onthaal en natuurlijk het gezelschap van de ‘koude’ en de ‘warme’ kant. De 13de nacht van de Leffe werd tevens gesmaakt door jeugd en door de ‘oude’ tante.
Proficiat met jullie vakantieverblijf.

 

Karel en Katrien

Bij aankomst een zeer aangename verrassing.  Vooral onze kids hebben hun gangen gegaan met het overaanbod aan speelgoed.  Gezellige en rustige accommodatie. Kortom een super familie-weekend voor ons allemaal.

Groetjes familie Broeckx uit Limburg.

 

Dag Karel en Katrien,

Dit is het 16de weekeinde op 16 jaar dat wij met onze gezinnen samen hebben doorgebracht. Het was terug een zeer geslaagd we dankzij de mooie en gezellige accommodatie.
Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en misschien tot een volgende keer !
Fam De Busschere-Verhoeven
Fam Marobe-Geerts
Fam Van Aerschot-Martens

 

De geur van verse appeltaart…
Een warme ontvangst..
Genieten van Ricard bij een spel petanque..
Zand scheppen met de tractor..
Keuvelen op de trampoline..
Fietsen met de gocart..
Cava ontbijt..met extra bubbels..
Bier degusteren…
Wandelen…glasbak te klein…
Naar de ezel kijken…VEEL KINDERVREUGDE…

Kortom WE HEBBEN ERVAN GENOTEN

De bende uit Lovendegem.

 

Lieve Karel en Katrien,
Voor ons klein gezinnetje was het een hele fijne week.
Voor onze zoon Len een paradijs met auto’s, een brandweermannenbed, de diertjes, de go-carts en
Een nieuwe ontdekking : de trampoline !
Voor onze dochter een huisje waarin ze voor het eerst echt doorsliep (hoera!) een teken dat hier volop rust en comfort is.
Karel en Katrien, bedankt voor het appelgebak, de eitjes en de fijne week. Ook namens mijn ouders (die 2 nachtjes bleven) Wij komen nog eens terug !

Marijn, Yvette Stevens, Len en Maren uit Sittard-NL

 

Onze vakantie op ’t Hof ter Lo
Viel mooi in plo
Een ‘thuisje” met alles erop en eraan
Van  ’s morgens tot het slapen gaan.
Alles ordelijk, knus en net
De keuken, de living, het bad en ’t bed.
En voor de kinderen, gocarts, traktoren en fietsen
Er was geen tijd om te luieren of nietsen.
De dieren klauteren of scheppen in ’t zand.
Alles was voor de bengels heel plezant.
En als papa’s en mama’s de kinderen kreatief zien spelen
Wees gerust, wij zulle die ‘sfeer’ wel delen.
En aan de gastvrije Karel en Katrien
Zeggen we dan ook tot weerzien.
Familie Bouwen uit Herentals


Beste Katrien en Karel,
De Westhoek, Hof ter Lo
Van Google naar realiteit.  En wat voor een gemeende gastvrijheid, geleerd van de ‘zwiens en de keuns’  Helaas duurt een vakantie geen 115 dagen (3 maanden, 3 weken, 3 dagen) ’t zit erin (Karel)
Tiesje heeft niet alleen de bok gesnoten, maar ook gereden, geparkeerd met de auto’s (BMW en AUDI) en af een toe kreeg hij ezelskussen (wou niet komen eten, puur tijdverlies!)
Katrien en Karel dit adres is top, wij gaan ‘were kommen’ en reclame maken in de andere uithoek van het land.
Groeten Ludo en Nicole, Kristien en Wouter, Ties en Bente uit Lommel

+ Lieve Karel en Katrien,
Bedankt voor de gezellige ontvangst, de lekkere eitjes, de verse taart, het warme haardvuur, de vele uren ‘kinderspeelplezier’ voor klein en groot ! Jullie huis is een waar paradijs waar jong en oud hun ‘hart’ kunnen ophalen. We hebben er een prachtig weekend opzitten.
Familie Caulier uit Westouter

+Merci voor de ontvangst, het mooie huisje, de lekkere taart, de mooie omgeving en dieren. We hebben ons goed geamuseerd.
Familie Jacobs uit Deurne
+Beste Katrien en Karel,
In augustus nogmet bolle buik op Hof Ten Thorre en nu het jaar gewisseld in Hof Ter Lo met Kato erbij ! We kijken al uit naar een volgend verblijf ! (Is er dan een lief van oma bij ?) Waar het goed en hartelijk is, komen we graag en opnieuw en opnieuw…Veel hebben aan weinig en van alles doen met iets van niets..Dat en de gezondheid om van al het mooie intens te genieten wensen we jullie in 2012! Succes met jullie ondernemingen !
David en Liesbet- Flore en Kato en oma Marleen uit Eeklo

+Beste Karel en Katrien,
Van ons krijgen jullie een dikke ‘koeke-tien’. Bedankt voor de ‘warme’ontvangst en de lekkere appeltaart ! Nog veel succes met de verdere uitbouw van jullie project ! Bij de volgende 50ste verjaardag zie je ons zeker terug !
Familie Van Quathem uit Loppem

+Hier sloten we het oude jaar af en zetten we het nieuwe jaar in . Het werd een week vol mooie en leuke momenten. Zowel wij als de kindjes genoten van deze rustgevende week. Het mooie speelgoed voor de kinderen maakte het helemaal af. Bedankt voor de lekkere taart en de goede service en gastvrijheid.
Familie Van Parijs uit Olsene

+Merci en ’t was super gezellig ! We hebben er met onze ‘bende’ echt van genoten !!! Het huis was heel netjes en we werden ontvangen met een heerlijke, zelfgemaakte taart. We hebben veel plezier gehad met de gocarts. Erg kindvriendelijk trouwens ! Nog eens hartelijk bedankt en misschien tot nog eens !
Familie Rik Roels uit Loppem

Aangename aankomst ! Verse lekkere taart, de Sint die gekomen was..Super ! Wat ons allen zeker bijblijft is dat het zeer kindvriendelijk is. De kindjes vonden de verkleedkoffer de max !
+Gezellig bij de haard
Dat is het waard !
Merci voor de locatie !
‘uze’ bende

+Karel en Katrien,
Hartelijk bedankt voor jullie ontvangst, de lekkere appeltaart, de verse eitjes, de warmte voor het houtvuur, het talrijke speelgoed, het paradijs voor de kinderen !!! Het huis en de omgeving zijn hier prachtig ! Dit alles maakte ons weekend compleet..Bedankt en wie weet tot later. Nog veel succes met jullie dromen…
Familie Demaerschaelk uit Lokeren

+Buiten was het ook leuk : springen + schommel
-De tu-tu auto was super volgens de jongens
-De meisjes waren verrast dat er zoveel speelgoed (princessenmuiltjes) waren
-Het leek alsof je in een ‘bewoond’ huisje toekwam
-En de geiten…die eten alles ! Echt alles !
Familie Broekhoven uit Lummen
P.S. Bedankt voor de taart en ontvangst van de Sint !

+We hadden hier met de familie een fantastisch weekend ! We kregen een goede ontvangst (met taart !) en zelfs St Maarten was langsgeweest. Het huis was tiptop in orde en het mooie weer maakte het weekend compleet !
Familie Vandermeersch uit Ledegem

+Beste Karel en Katrien,
Onze Matt was erg onder de indruk van de brandweerwagen waar hij mocht in slapen. Jelt over de oorlog die nog zo levend aanwezig is in de Westhoek. De trampolines, de gocarts, de uitgebroken geit, de gezelligheid die jullie uitstralen…eenvoudige dingen die het fantastisch maakten ! DANK !
Familie Cochez uit Herne

+Beste Katrien en Karel,
We hebben een heerlijke week in de Westhoek gehad ! De zee, de boerderijen, het zalige fietsen, een boeiende Hof Ten Thorre-rondleiding enz. We hebben genoten, ook dankzij dit knusse, comfortabele huisje. Jullie zijn zeer gastvrije mensen waar we met onze kinderen graag terug komen.
Peggy en Jurgen en familie
+Beste familie,
Al was het maar voor een dagje hier, hebben wij enorm genoten om te zien hoe onze kleinkinderen Nina, Liene en Sara zich hier thuis voelden. Heerlijke trampoline, veel speelgoed, fijn om te ravotten. Spijtig dat we vanavond al terug naar Antwerpen rijden. In de zomer komen we hier zeker nog genieten. Bedankt voorde rondgang in jullie boerderij. Wij hebben nog veel nieuwe weetjes van de varkens onthouden en al de rest. Jullie jongste zoon is echt een superboer in wording. Dat belooft !
Oma Mia en Opa Jef

+Naar aanleiding van de 60ste verjaardag van moemoe wilden we er met het hele gezin even tussenuit. En het moet gezegd..we hebben er met zijn allen super van genoten : een prima onthaal, lekkere appeltaart, gewoon bij elkaar zijn, wat lachen en ‘zwanzen’…Voor de kinderen was er zeker geen gebrek aan ruimte. Ze hebben zich volledig kunnen laten gaan, zowel buiten met de gocarts, fietsjes als binnen. Bedankt voor het weekend. We zeggen het voort.

+We hebben met zijn allen genoten van de prachtige locatie. Jong en ouder hebben zich geamuseerd met de gocarts. Bedankt voor de heerlijke appeltaart en de verse eitjes. Het bezoek aan Hof Ten Thorre was ook een leuke ervaring, zeker met de geboorte van de biggetjes.
Familie Van Rompay uit Baal

+We hebben met zijn allen genoten van de sneukelroute en komen zeker volgend jaar terug !
Familie Blomme uit Sijsele

+Ons weekendje duurde dit jaar een dag langer en toch was het weer veel te kort ! Het was een aangename verassing deze super locatie te mogen ontdekken ! Vooral voor de kinderen een paradijs (de ouders voelen zich overal in hun nopjes zolang de frigo gevuld is) We hebben hier genoten van het mooie weer, de mooie westvlaamse polders, de rust (meestal toch…)Soms waren we ook wat geëmotioneerd : we hebben het boerenleven hier in al haar facetten mogen ervaren en sommige gevoelig maagjes waren daar niet zo tegen bestand…Kortom, het was weeral onvergetelijk ! Beste Katrien en Karel, doe zeker zo verder, mensen een fijne vakantie te bezorgen ! Zeker en vast, tot nog es …
Familie Vermeersch uit Heldergem

+75 kaarsjes voor ons Bonneke en 75 voor ons opa. Een gans weekend feesten, eten en drinken en leuke dingen doen maar vooral : genieten van elkaar !! Bedankt lieve Bonneke en Opa voor al dat lekkers en voor de mooie huifkarrentocht ! Het weer zat ons mee en dat was maar goed ook, zo konden we er de extra calorietjes van Lientjes supermooie en lekkere taarten weer afwandelen. Ook de kleinsten hebben zich geweldig kunnen uitleven met de gocars en het leuke speelgoed. Bedankt voor deze mooie, gezellige locatie in een rustgevende, romantische omgevening.
Familie Beun uit Evergem

+Het was prettig verblijven in Hof Ter Lo. Bedankt voor de lekkere appeltaart. Groetjes vanuit Kortrijk.
Familie Vanhoutte uit Otegem

+Vrienden, wat zijn we zonder vrienden ? Een fantastisch weekend, paradijs voor kinderen en voor hun ouders. Prachtig nazomerweer, prachtige locatie en dito compagnie. Wat moet een mens nog meer ? Merci !
P.S. We zagen hier zelfs een ezel met een olifant !
Fam Nayla Vlissegem (NL.)

+Opleiding Landelijke Thuiszorg of jaarlijkse reünie ‘ Lo-Reninge verrassend anders’ niet slecht gekozen, voor een landelijk verblijf tussen de IJzer en de Lovaart in ons mooie ‘plat pays’Wij genoten van de gastvrijheid, de gezellige woonruimte en de muzikale wandeling door Lo, een verrassend stadje. Chapeau in ‘Hof Ter Lo’ Misschien komen we nog eens terug…
Familie Wouters uit Westerlo en de dames van de landelijke thuiszorg

+…één week later…geen zon meer maar evengoed genoten van de frisse polderwind, de go-cars, de mooie gezellige locatie en de ‘lekkere’ ontvangst !
Familie De Veirman uit Wichelen

+Het was ons een zeer leuke ervaring hier te logeren. De mooie bestemming en hetmooie wer maakte alles kompleet ! Een heel leuke verjaardag en bedankt voor het bloemetje !
Familie Degrendel uit Zwevegem

’t was superleuk ! leuke trampolines ! Toffe glijbaan ! Leuke brandweerauto, daar heeft ons Heidi goed in geslapen ! De welkomsttaart was heel lekker en werd zeker geapprecieerd ! Een super mooie omgeving en de Lovaart is perfect voor een mooie duik !
Familie Derese uit Lochristi-Destelbergen-Beervelde

+Jullie hebben er ALWEER voor gezorgd dat ons gezinnetje zich thuis voelde op de boerderij ! Een piekfijn en gezellig vakantieverblijf, lekkere taart, gocarts, speelgoed in overvloed…en veel zon : alle ingrediënten voor een super-weekend. En volgende keer beloofd : we plannen met jullie een aperitief in om lang bij te babbelen. Of spreken we dan toch eens af in Gent ? Altijd welkom !
Ingrid en Geert uit Gent

+Het was een heel leuk, prachtig weer, heeeeeeeeeeeeeel veel speelgoed voor alle kids : vooral de gocarts en de zandhoop ! We hebben ons gejeund !
Familie Declercq uit Kruishoutem

Hartelijke ontvangst !
Ontzettend leuke verblijfplaats
Fijne appeltaart geproefd
Toffe go-carts en fietsen voor de kids
Echt goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes
Rustige ligging
Lieve gastheer en gastvrouw
Onvergetelijk weekend
Familie Gheysens uit St Elooiswinkel

+Beste Katrien& Karel,
Het was heerlijk dit weekend, om eens samen te zijn met de kinderen en kleinkinderen. Dank voor de hartelijke ontvangst, het lekkere welkomsttaartje, de bloemetjes en de eitjes. We genoten volop van de Tinyboekjes. Ook de trampolines vielen bijzonder in de smaak ! Bedankt voor het superleuk WE !
Familie Debruyne uit Wevelgem

+Dank je wel voor het gastvrij verblijf ! We hebben van ‘den boeren buiten’ genoten en voor onze kinderen was het hier een echt speelparadijs. Dank voor de lekkere welkomsttaart, de lekkere eitjes, de megatoffe brandweerauto, de ruime variatie gocarts, de sympathieke babbels, en nog zoveel meer fijn kleine dingen die van geweldig veel gastvrijheid getuigen !

+Van Harte bedankt voor de mooie ontvangst en leuke kado voor de opa van de familie De Pauw. Lekkere appeltaart en toffe en mooi omgevormde boerderij. Met de familie een weekend weg, wandelen, kaarten en even zomaar naar de zee, iedereen ging van harte mee.. Een echt speelparadijs voor groot en klein ! De gocarts en fietsen, de trampolines, ’t was echt de max ! Hier komen we zeker nog es terug. Ook bedankt voor de leuke groepsfoto die we meekregen naar huis, ’t zijn van kleine dingen die het helemaal afmaken !
Familie Depauw uit Opwijk

+Ik vond het hier mooi en ik sliep in een goed bed, we zijn alle dagen ergens langs geweest, dat vond ik tof
We hadden een goed verblijf hier in hof ter lo. De gasten genoten van de uitstapjes in de buurt. Alles was dik in orde. Vele groeten van ons allen !
Dagcentrum Mozaïek uit Oostakker

+Beladen met bagage en familie in de buurt…trokken wij naar lo voor leute en avontuur ’t was gezellig, lekker, veel…althans genoeg…’t was leuk, smaakvol, ontspannend..afijn, ’t was dik in orde !
De leutige familie Loncke uit Diksmuide

+Beste Karel en Katrien,
Het was even zoeken maar we zijn toch ter plekke gekomen (we zaten eerst op Ten Thorre) We hebben de pietrains gemist, zo ook de weegbrug maar blijkbaar heb jij vooral de damesvolleybalclub gemist… De pannenkoeken hebben meteen gesmaakt en achteraf hebben we aan de weegbrug een picon gekraakt. We hebben ons van hieruit goed geaumuseerd en genoten : het ontwaken met de twijfel zon of regen, het ontbijt met de glurende blik van de ezel en de geit. Koekjes De Strooper, een beeldenrevue op de fietsroute klavertje vier, het stemmige Lo, de paardenmelkerij..
Familie Coppens uit Ruiselede

+Een dikke welgemeende merci voor ons fijne weekend ! De aangename ontvangst met pannekoeken en een verrassing voor onze jarige oma zorgde voor een leuke start van het familieweekend ! We hebben er erg van genoten ! Met de kids naar plopsa en het amusement met de fietsjes, de nachtelijke bezoekjes aan café Den Engel, ne lekkere BBQ, uitstapjes naar Ieper en de ijzertroen.Je leest ‘t, voor elk wat wils ! BEDANKT EN TOT ZIENS !
Familie Van Mierlo uit Neerpelt

+We hadden een fijne tijd op Hof Ter Lo. Fijne omgeving, superveel speelmogelijkheden voor onze kids…en het brandweerbed vonden ze natuurlijk heel cool !
Familie Cokelare uit Wachtebeke

+Beste Katrien en Karel,
De laatste dagen van een grote vakantie hebben altijd iets speciaals. Het is afscheid nemen van twee maanden vrijheid en blijheid en tegelijk uitkijken naar wat er na 31 augustus komt. Hier in Lo-Reninge kunnen we die overgangsperiode in alle rust beleven. Als gezin samen de streek verkennen, wandelen, spelen, genieten… Deze keer hebben e in het bijzonder de duinenreservaten aan onze kust leren ontdekken. Gisterenavond nog een schitterende wandeling gemaakt in het reservaat De Westhoek ! Hartelijk dank voor OPNIEUW zoveel gastvrijheid ! BEDANKT ook voor de mooie foto. Die vinden was een bijzonder moment na onze wandeling in de Westhoek. Veel succes ook verder met Hof Ter Lo! Het is een bewonderenswaardige krachttoer
Liesbet en Tom en kids uit Lier

+Beste Katrien en Karel,
Hof Ter Lo dat is :
-lekkere pannekoeken bij aankomst
-verse eitjes
-mega wagenpark(met voorliefde voor de roze fiets)
-pasgeboren biggetjes mogen vasthouden
-kasten vol speelgoed
-springplezier op de trampolines
-graven in het zand
-gezellige wijntjes met de buren
-een fijne afsluitavond
-en nog zoveel meer…..8
Familie Bellemans-Huygens uit Linden

+Na een heel fijn onthaal, hebben we kunnen genieten van een fantastische locatie, superleuk voor de kids. Ontspannend voor de volwassenen. Bedankt voor de rondleiding op Hof ten Thorre Familie Dekeyser uit Harelbeke

+Beste Karel en Katrien,
Voor we aan ons weekendje begonnen, hadden we het gevoel dat we jullie al kenden door de vlotte mailing. Jullie vele werk mag gezien worden en wij hebben er volop van genoten. Een tochtje met de fiets, een wandeling aan de kust, uren speelplezier op de trampolines en gocarts maakten ons familie weekend compleet ! We hebben dubbel en dik genoten van ons verblijf in deze vakantiewoning.
Familie Ellen Claus uit Deinze

+Het was een heel fijne vakantie hier ! Kinderen op de tractors en fietsjes, mama en papa op terras met een glaasje wijn ! Dat is genieten…Mooie streek, toffe woning met echt alles op en aan, we hadden het hier echt naar ons zin. Tot nog es ?
Familie Mannaert uit Lebbeke

+Beste Karel en Katrien,
Bedankt voor de grote gastvrijheid ! Kids hebben zich reuze geamuseerd met de go-carts, trampolines en de zandbak. We wensen jullie nog veel succes met jullie grootste plannen.
Familie DeVuyst uit Ninove en familie Braeckman uit Gent

+Bedankt voor het leuke verblijf, en voor de suppertoffe speeltuigen. De taart was ook heel lekker ! Het zwembad was wel frisjes ! Bedankt voor de super zandbak. Ik wou dat ik hem kon meenemen naar huis. Bedankt voor het cadeautje. Het waren lekkere snoepjes ! Bedankt voor de rondleiding op de boerderij !
Familie Weyts uit Oudenaarde

+Twee zalige weken hebben wij genoten van de rust en de schoonheid van de Westhoek. Tel daarbij een prachtig, warm ingerichte huis op een schitterend domein, een speelparadijs voor de kinderen. Bedankt Karel en Katrien voor het warme en gastvrije onthaal en voor jullie voortdurende zorg. Het was een geweldige, deugddoende vakantie. Tot Ziens !
Familie Leon uit Puurs

+Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op hof ter lo ! We hebben genoten van het ruime huis en de ruimte erom heen. Het speelgoed viel in goede aard bij de kinderen. Vooral Tijmen baalt dat hij naar huis moet want het werken met boer Karel vond hij super ! En eigenlijk kan hij nog niet weg want het werk is nog niet af. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst.
Familie Ter Welle uit Ulicoten (NL)
P.S. We zijn zeker nog niet uitgekeken in de Westhoek dus wie weet tot ziens !

+Beste Katrien en Karel,
We hebben hier een mooi en ontspannend verblijf gehad ! Nagenietend nemen we vele mooie herinneringen mee in ons hart ! We wensen jullie ook het allerbeste toe en nog veel succes voor de verdere realisatie in Hof Ter Lo !
Tom En Elfrede en Thiemen uit Nieuwkerken-Waas
+Katrien en Karel,
Het werd een leuk vakantie, ondanks de minder goede weersvoorspellingen viel het toch wel mee. De kinderen genoten vooral van de gocarts en de trampolines en staken al vlug van ‘mijn’ ezeltje. De grote mensen hebben dan weer meest genoten van de rust en de aangename sfeer die in ons verblijf te vinden was. Heel erg bedankt en nog veel succes.
Familie Buysse uit Melsele
+Als kunstenaars mochten we hier verblijven voor de opbouw van ons werk voor LO oneven. Het was genieten van het licht, de natuur, de geluiden en van jullie woonst waar je de zorg voelt om het de bewoners aangenaam te maken. Dank Hiervoor.
Trees De Mits en Marnix Hoys uit Gent

+De ontvangst was hartelijk, de bedden zacht den de go-carts waren supermegacoolfantastisch….. En verder was er rust en goed gezelschap - én soms heel kort- is het leven bijna VOLMAAKT !
Familie Vandermeulen Els uit St Niklaas

+Bezoek aan het varkensbedrijf was interessant en ferm ! Lekkere taart bij aankomst ! Goed geslapen in brandweerbed ! Ferm gefietst en mooie fietspaden! De gocarts waren een succes ! Geitjes en schaapjes waren leuk gezelschap ! Ferm, gezellig ezeltje bij het huis.

+Hoi,
Het was een heel leuk weekend ! Echt een aanrader, leuk voor de kinderen en voor volwassenen ! We wensen jullie veel geluk met jullie nieuwe huis !

+Beste Katrien en Karel,
Bedankt voor de gastvrijheid, de mooie vakantiewoning, de lekkere taart… De kinderen hebben zich heel erg geamuseerd dankzij de vele fietsen, gocarts en speelgoed. We hebben genoten van het gezelschap van de ezel ! Het meest vanal waren de mama’s onder de indruk van de sexy verschijning van Karel !
Familie Sinnaeve uit Gullegem

+Bedankt voor het warme onthaal en de fijne attentie voor onze huwelijksverjaardag. Jullie hebben toffe vakantiewoningen en hopelijk kruisen toffe mensen hierdoor jullie pad ! Veel geluk in jullie verdere leven en tot ziens.
Familie Gerousse uit Antwerpen

+Hallo ,
We hebben volop genoten samen met de kinderen en kleinkinderen. De kleinkinderen vonden het hier een echt speelparadijs. Iedereen voelde zich hier thuis en alles was aanwezig. Af en toe een leuke babbel met jullie, Karel en Katrien, was best leuk.? Nog es extra bedankt voor de eitjes en de lekkere taart è De geste werd door iedereen ‘gesmaakt’. Ook de fleurige bloemetjes niet te vergeten.We wensen jullie nog veel succes en misschien tot later. Bedankt voor alles !
FamiliePeeters uit Herent
+Beste Karel en Katrien,
Hartelijk dank voor de lekkere taart bij aankomst maar zo kennen we jullie toch ! Ook hartelijk dank aan Charlotte en Nicholas, Cyriel en Cato voor het geschenk voor dit verblijf. Het was fijn en we hebben veel kunnen fietsen.
Paddy, moemoe Jaak en Suzanne uit Brugge

+Na zovele jaren op stap met zus en broer
 in een gite van een sympathieke varkensboe
Na wat telefoontjes heen en weer
vonden ze onze viervoeter toch een toffe peer.
 Aperitieven was ons vast stramien
en regelmatig kwamen Karel en Katrien
Heidi stal zijn hart met witte pens
En alles verliep naar wens
Veel te laat in het donker nog een fietstocht
En wij maar hopen, niet uit de bocht
Het is een aanrader voor iedereen
Dus zeggen we allen kom hierheen !

Familie An Deman uit Lebbeke

+Lieve Karel en Katrien,
We hebben erg genoten van het weekendje Lo ! Ondanks de wind en het minder goede weer dan voorspeld, hebben we leuk gewandeld en hebben de kids zich ten volle uitgeleefd op de gocarts. Een lekkere barbecua achter jullie ‘wall of farm’ en zo hebben we toch kunnen buiten eten. Ook dank aan de leuke babbel die jullie kwamen doen en voorde bloemetjes voor mama’s verjaardag. Alles is erop en eraan, we hebben niets gemankeerd ! De kids kijken er al naar uit om terug te komen.
Familie Deblaere uit Ninove

+Beste Katrien en Karel,
Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst en de spontane en leerzame rondleiding op Hof Ten Thorre. We wensen jullie veel succes in alles wat jullie ondernemen. Een toekomstige ‘varkensboerin’ is er bij onze kleinkinderen niet direct opgemerkt. Bedankt en nogmaals succes gewenst !
Familie Timmerman uit Loppem

+We hebben vastgesteld dat ongenodigde gasten ook zeer welkom zijn ! Het was voor ons een voorsmaakje voor oktober. We weten nu al dat het een geslaagd weekend zal worden met de ganse familie !
Guido en Sonja
+We hadden hier een heerlijk weekend! Bedankt voor de gastvrijheid en de toffe cadeautjes! De tocht met de huifkar was super ! Wie weet, misschien tot een volgende keer !
Familie Laflere uit Ledegem
+Hartelijk dank voor de gastvrijheid en het welkomstgevoel die jullie creëerden ! De mooie bloemen, de verse eitjes en de superlekkere appeltaart waren een aangename verassing. De kinderen hebben zich hier super geamuseerd op fiets en gocarts en de mama’s en de papa’s vonden het aperitieven op het zonnige, gezellige terras dan weer leuk. Het was bang afwachten of het wel klaar zou zijn maar het resultaat mag er zijn ! Proficiat !
FamilieDewaele uit St Eloois Vijve
+Gastvrijheid en kindvriendelijkheid zijn de sleutelwoorden die dit prachtig project compleet maken! Bij onze boeking enkele maanden terug nog een werf, en nu een superlocatie ! Dit kan enkel door mensen met ‘pit’ ! Proficiat met jullie beslissing, inzet en doorzettingsvermogen. Deze plek, met een warm hart zal ons bijblijven en zullen we verder aanbevelen ! Bedankt en hopelijk tot ziens !
Familie Wante

+Prachtige streek, mooi weer, mooi huisje, leuk speelgoed, lekker eten, fantastisch onthaal..in combinatie met toffe vrienden maakt een topweekend. Opgeladen zetten we onze reis verder…Bedankt voor jullie gastvrijheid en de mooie moederdagbloemen !
Familie Gregoor-Stulens-Debondt- Renard-Dusdeil-Daenen uit Aalst

+Lieve familie,
Ook wij hebben ons prima vermaakt op Hof ter Lo. Genoten van een dagje Plopasland en het heerlijke zonnetje !
Familie Van Mazijk uit Schoonhoven(NL)

+Karel en katrien,
We hebben een leuk en ontspannend weekend gehad. Zeer mooie locatie, jullie hebben heel hard gewerkt ! Proficiat ! Hopelijk tot weersziens !
Familie Vennekens uit Veerle

+We hebben een fantastisch zonnig weekend achter de rug ! Zeer goeie ontvangst, ook van de paasklokken en superlocatie voor kinderen en veel fietsplezier. Graag tot een volgende keer
Familie Bens uit Geel

+Het gastvrije onthaal met taart en verse eieren was een goed begin van ons zonnig weekend hier in Lo. De kinderen hebben genoten en heel veel kunnen spelen en springen. Het was super !
Familie Van Houben uit Neer (NL)

Bravo aan de sympathieke eigenaars. Wij mochten hier de eerste gasten zijn en we hadden hier echt een heel gezellige tijd in een mooi en comfortabel huis ! Tot weerziens … we komen zeker nog terug ! Bedankt dat de kinderen naar de biggetjes mochten gaan kijken en de rabarberwijn voor de 75ste verjaardag.
Familie Haenebalck uit St Denijs Westrem

Beste Katrien en Karel,
Wat een ongelooflijke vakantie hebben wij hier gehad ! En wat een gastvrijheid ! Wat ons zeker zal bijblijven : de weidse vlakte, de rust, een speelparadijs voor de kinderen, de go-carts, de zandberg die omgetoverd werd in loopgraven, elke dag ontbijt buiten, elke dag BBQ, het bezoek aan Ten Thorre en die pasgeboren varkentjes..Ik kan nog lang verder gaan met opsommen. Maar kort gezegd bedankt voor alles !
Familie Theunes uit St Pieters Rode

We hadden een leuke tijd ! De gocarts, fietjses, trampolines en last but not least de zandberg waren voor de kindjes de max ! Prachtig weer en goed gezelschap. Kindjes blij, dan mama’s en papa’s ook blij ! Bedankt voor het bezoek van de paashaas en de lekkere taart !
Familie Clinckemaille- Vereecke uit Roeselare


Familie Goedimme-Cools uit Merksem

+Beste Karel en Katrien,
We hebben hier een zeer plezierige tijd gehad. Achteraf gezien hadden we nog wel een weekje langer willen blijven. De kinderen hebben ook volop genoten. Bij aankomst meteen het zwembad in en verder veel springen op de tramoline en rijden met de gocarts. Karel helpen met het opruimen van de schuur en meerijden om de minigrijper was voor de kinderen ook geweldig. Verder was de rondleiding op Hof Ten Thorre ook erg leuk. Vooral de jonge biggetje mogen vasthouden en aaien was leuk. In de omgeving is genoeg te doen : strand, plopsaland, vuurwerk in Oostende,de vele musea vim WO I enz. Jullie hebben in korte tijd veel werk verzet, maar het resultaat mag er zijn, de vakantiewoningen zijn mooi geworden. Wij wensen jullie veel succes met jullie verdere plannen en hopen jullie eens te mogen begroeten in Neede. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Familie Ter Welle uit Neede (NL)

+40 jaar getrouwd zijn onze ouders. Een verrassing dachten we…met zijn allen samen op jullie boerderij. Het was gezellig ! Een lekkere appeltaart, een fles trippel, West Vlaamse gastvrijheid, een fietstocht, Veurne of Ieper of Ieper Veurne goed gefietst…kon niet beter.
Familie Van Nijlen uit Berchem

+Karel en Katrien,
De kinderen vonden het hier fantastisch. Ravotten in het zwembad, springen op de trampoline, racen met de gocarts, qua streekbezoeken is er ook een ruim aanbod !
Familie Dierickx uit Wachtebeke

+Beste Katrien en Karel,
Muchas gracias por su hospitalidad ! El lugar es hermos, pasamos unos dias muy alegres y agradables. Nos agrado la interaccia de los ninos con la naturaleza, especialmente los animales. Nuevamente mil gracias y hasta una procima oportunidad.
Familie veenhuyzen uit Bassenge (NL)

Beste Karel en Katrien,
We hebben een fantastisch weekend achter de rug ! De kinderen en 2 kleinkindjes hebben zich geamuseerd en wij ook natuurlijk. De vakantiewoning is een echte aanrader en het speelgoed en de boeken en spelletjes waren voor de kinderen ook heel fijn ! We komen zeker terug Karel en Katrien
Familie Demuynck uit Zwevegem

Dag Karel en Katrien
We hadden het echt naar ons zin op Hof Ter Lo. Het brandweerbed lag heel lekker voor de jongens. Ze hadden ook direct vriendjes om met de vele fietsen te rijden. We komen zeker terug. Ook de knuffels zijn heel zacht.
Liesbet, Vladimir, Ilias en Titus uit Gentbrugge.

Katrien en Karel,
Ondanks het koude weer hebben we toch genoten van ons weekend op de boerderij. De kinderen vonden het aanwezige speelgoed super ! De verkleedkledij was hun beste ontdekking. De verse eitjes en appeltaart waren een leuk verwelkoming om ons familieweekend te starten.
Familie Bracekeveld- Vanhouteghem uit Gullegem.

Beste Katrien en Karel,
Bedankt voor de mooie locatie. De kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd. En kindjes gelukkig, mama’s gelukkig. Vooral tijdens dit moederdagweekend !
Familie Denolf en schoonzoons uit Zwevezele.

Beste Katrien en Karel,
De familie Devreese-Schatteman kwam afgezakt naar Lo om het 55-jarig huwelijksfeest samen te vieren met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.  Het schept een natuurlijke band dat de familienaam dezelfde is als de sympathieke gastfamilie. Het weer zat niet 100 % mee maar we hebben er toch een leuke bedoening van gemaakt (inclusief bbq) Voor de achterkleinkinderen (en ook soms de kleinkinderen) is dit een speelparadijs. Proficiat met jullie resultaat van hard werken en verbouwen en nog verder uitbouwen van de schuur.
Familie Devreese Schatteman uit Heusden.